Divizia servicii

Inapoi la toate serviciile >>

Debitare computerizata tabla

Debitarea computerizata cu plasma este un procedeu foarte intalnit de prelucrare a tablei pe care noi il realizam dupa proiecte tehnice sau dupa propriile modele, cu solutii potrivite pentru fiecare reper executat.

Iar pentru lucrarile personalizate, ducem procesele mai departe, cu asamblare prin sudura in puncte sau cordon, finisare, vopsire in camp electrostatic, ambalare, transport si montaj.

 

Debitarea cu laser a tablei metalice aduce un plus de precizie si finete, reprezentand o solutie tehnica ideala pentru realizarea formelor mai complicate, iar timpul de executie devine mai scurt. Pe langa aceste avantaje, se adauga consumul mai redus de energie, lipsa deformatiilor rezultate in urma prelucrarii si bavuri minime care elimina procesele ulterioare de finisare.

 

Tehnologia indoirii foilor de tabla sau a elementelor metalice cu abkant asigura o precizie ridicata prin faptul ca se poate controla usor unghiul de deformare a materialului. Astfel, avem posibilitatea de a debita repere de serie cu aplicabilitate in diverse ramuri industriale.

Detalii contact Divizia Servicii

Servicii DEBITARE & VOPSITORIE

Servicii DEBITARE & VOPSITORIE

Sorina ANCUTA
Showroom
0765390200
Marius DUMITRU
Comenzi / Proiecte speciale
0752260372