Gratare pe carbuni

Inapoi la toate modelele de gratare >>

Gratar metalic pe carbuni

Z

680 x 400 x 870 mm (L x l x h).
Tije otel calibrat de 6 mm
Tabla 2 mm
Teava rectangulara

Gratarul de CHEF model Z , fabricat in Romania de Divizia Metal a GRS Holding, este alegerea perfecta pentru acasa, cand vrei sa pregatesti ceva bun pentru familie si prieteni.

Acest model se remarca printr-un design deosebit, cu cadrul suport in forma literei Z, construit din cornier (20 x 20 mm), teava rectangulara (40 x 20 mm) si tabla neagra cu decupaj computerizat ”Bun la Chef” pe post de suport pentru depozitare. Ca accesorii incluse, dispune de 4 talpi rotunde, filetante, care permit un reglaj mai bun al stabilitatii pe sol.

Suprafața pentru copt a gratarului metalic pe carbuni Z este fabricata din inox sau din elemente de otel de 6 mm, distantate la 15 mm pentru a tine alimentele in siguranta deasupra jarului, permitand, totodata, circulatia caldurii catre acestea. Cutia principala este construita din tabla neagra sau decapata de 2 mm grosime.

Dispune de manere pe corpul principal al cutiei si pe grilajul detasabil. Tirajul optim al cutiei este datorat decupajului computerizat al tablei cu personalizarea elementelor inregistrate ale brand-ului: flacara si ”Chef”.

Modelul este disponibil in varianta cu vopsire electrostaticain culoarea neagra.

garantie gratare
*   pentru utilizare in conditii normale si depozitare intr-un spatiu ferit de intemperii, recomandat a fi protejat cu husa impermeabila.
** accesorii optionale.

Pentru vanzari catre redistribuitori, solicitati oferta B2B

Divizia gratare

Divizia GRATARE

Mihail OLTEANU
Comenzi
0752247245
Ionut GAISTEANU
Proiecte speciale
0745820768