Gratare pe carbuni

Inapoi la toate modelele de gratare >>

Gratar metalic pe carbuni

V

680 x 382 x 770 mm (L x l x h).
Tije otel calibrat de 6 mm
Tabla 2 mm
Picioare detasabile

Gratarul de CHEF model V fabricat in Romania de GRS Holding, este alegerea perfecta pentru iesirile la iarba verde cu prietenii sau pentru a pregati rapid, ceva bun, la tine in curte, alaturi de familie.

Suprafata pentru copt este fabricata din inox sau din elemente de otel de 6 mm, distantate la 15 mm pentru a tine alimentele in siguranta deasupra jarului, permitand, totodata, circulatia caldurii catre acestea. 

Cutia principala este construita din tabla neagra sau decapata de 2 mm grosime, iar picioarele - din teava rectangulara de 20 mm - sunt detasabile, se fixeaza pe pozitii cu cheite filetante incluse si se depoziteazain cutie, in momentul impachetarii.

Dispune de manere pe corpul principal al cutiei si pe grilajul detasabil. Tirajul optim al cutiei este datorat decupajului computerizat al tablei cu personalizarea elementelor inregistrate ale brand-ului: flacara si ”Chef”.

Este disponibil in varianta nevopsitasi varianta cu vopsire electrostaticain culoarea neagra.

Dimensiuni totale: 680 x 382 x 770 mm (L x l x h).

garantie gratare
*   pentru utilizare in conditii normale si depozitare intr-un spatiu ferit de intemperii, recomandat a fi protejat cu husa impermeabila.
** accesorii optionale.

Pentru vanzari catre redistribuitori, solicitati oferta B2B

Divizia gratare

Divizia GRATARE

Mihail OLTEANU
Comenzi
0752247245
Ionut GAISTEANU
Proiecte speciale
0745820768