Evenimente

Picnic & Pescuit, editia a 2-a

Picnic & Pescuit, editia a 2-a

La finalul ultimei saptamani de lucru a lunii mai s-a desfasurat editia a 2-a a Concursului de Pescuit GRS, competitie dedicata exclusiv echipei GRS Holding. Intr-un frumos cadru natural, competitorii s-au bucurat de o zi intensa de concurs dar si de linistea unui Gratar de Chef la iarba verde. 

 

Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor, pescari sau doar amatori de picnic.

Impreuna, toti suntem Echipa GRS!

 

Abia asteptam sa ne revedem mai pregatiti (si poate mai norocosi) la editia urmatoare!

  • Picnic & Pescuit, editia a 2-a

TIMM 2022

TIMM 2022

In perioada 8-10 decembrie 2022, compania noastra a participat la prima editie a Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii care a avut loc in pavilionul B1 Romexpo – Bucuresti.

Initiativa a Ministerului Antreprenoriatului si Turismului, acest eveniment a reunit producatori si furnizori autohtoni de bunuri si servicii din toate domeniile de activitate.

 

GRS Holding si-a expus produsele si serviciile diviziei metal (serie si unicate): gratare metalice pe carbuni, felinare funerare din metal, tavi pentru documente, suporti pentru carti de vizita si suporti pentru creioane/pixuri – toate din metal, panouri de tabla din otel traforate cu laser si vopsite in camp electrostatic, piese si repere metalice industriale si de larg consum si accesorii de sezon (suporti metalici pentru bradul de Craciun).

 

A fost o buna ocazie de a lua pulsul pietei, de a discuta cu cumparatorii finali si de a stabili noi contacte de colaborare. Ne-am bucurat de interesul publicului vizitator pentru produsele si serviciile noastre dar si pentru aprecierile pentru ce si cum fabricam în Romania, din 2012.

 

Asteptam cu interes urmatoarea editie dar si alte manifestari asemanatoare (si nu numai) pe plan national si european.