Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizia mobila

Gaisteanu Retail Services a lansat linia de productie pentru mobilier pentru a aduce pe piata modele noi, inovative, realizate cu ajutorul tehnologiei avansate. Din dorinta de a acoperi o gama larga de produse si servicii pentru clientii nostri, a aparut GRS MOBILA.

 

Ne-am propus sa dezvoltam atat o gama de mobilier serie, cat si o gama de modele din lemn unicat, tocmai pentru a satisface cerintele tuturor clientilor.

Prin utilizarea de echipamente de ultima generatie, cu ajutorul unor materiale atent alese, GRS Mobila isi propune sa inoveze industria de prelucrare a lemnului. Dorim sa pastram un echilibru in oferirea de produse si servicii, tocmai de aceea in componenta GRS Mobila intra categoria mobilierului serie si categoria obiectelor unicat.

 

Mobilierul de tip serie realizat de firma noastra este conceput avand ca premisa functionalitatea fiecarei incaperi, fie ca vorbim despre resedinte, cat si despre hoteluri, pensiuni, etc.

Produsele din lemn, unicat sunt realizate de catre specialistii nostri (mesteri populari), ele fiind destinate decorarii incaperilor, avand un impact vizual garantat.

 

Oferim clientilor nostri atat consultanta in alegerea celor mai bune produse, in functie de cerintele clientului, dar si garantia unei lucrari onorate perfect.

 

Design si concept mobilier

Ne dorim ca mobila produsa de GRS sa fie pe placul tuturor clientilor nostri, astfel designul si functionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale produselor noastre. Echipa este formata din proiectanti priceputi, atenti la cerintele pietei.

Asadar, GRS Mobila va sta la dispozitie oferind seriozitate, profesionalism, amabilitate si garantia unui produs de calitate 100%.