Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Despre noi

Inca de la infiintare ne-am propus sa evoluam, sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse si la preturi accesibile.

Iata ca, astazi, dupa 6 ani, suntem in continuare alaturi de clientii si partenerii nostri si venim in intampinarea lor cu cele mai bune solutii.

 

Probabil ca va intrebati de ce sa alegeti GRS...

 

Merita sa ne alegeti pentru ca oferim produse de top in functie de domeniul dorit de clienti. Fie ca vorbim despre divizia Monumente funerare (cruci si accesorii), despre divizia Glassdivizia Metal (confectii funerare/confectii industriale si rezidentiale), divizia Mobila sau despre divizia Piatra naturala, seriozitatea, respectul fata de angajati, clienti si parteneri, profesionalismul si calitatea se regasesc in toate diviziile GRS.

Oferim produse de top, de calitate superioara, realizate de oameni profesionisti si pasionati de meseria lor. Mai mult decat atat, oferim consultanta si va ajutam sa alegeti cea mai buna varianta, urmarind totodata si raportul calitate-pret.


Viziunea Gaisteanu Retail Services

Ne propunem sa ramanem o companie preferata de clienti si parteneri, sa aducem pe piata noi produse originale de foarte buna calitate, realizate intr-un mod profesionist, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil GRS va continua sa investeasca atat in pregatirea si motivarea personalului angajat, dar si in materiale si echipamente de cea mai buna calitate.


Misiunea Gaisteanu Retail Services

Misiunea noastra este de a ne face clientii multumiti de produsele si serviciile oferite. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, muncim cu drag zilnic alaturi de oameni pasionati de meseria lor care, cu indemanare si pricepere, realizeaza produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.